Nieuws • 10 april 2018

Beleef de leukste theateravonturen samen in het Stadstheater

Bij De Drie Ballonnen beleven we regelmatig theateravonturen in het Stadstheater, dat vinden kinderen leuk en het is goed voor hun culturele ontwikkeling. In het Stadstheater kan iedereen avonturen beleven.

Bekijk hier wat er de komende periode aan leuke voorstellingen op het programma staat, speciaal voor gezinnen met kinderen.

En wij hebben, in samenwerking met het Stadstheater, regelmatig een leuke kortingsactie! Zo koop je de tickets voor de voorstelling ‘Drie’ nu met korting. Lees dus snel verder…

 

15 april 2018: Jurassic Revenge 6+

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling Jurassic Revenge. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar en dat is te zien in deze theatervoorstelling…

 

3 mei 2018: Checkpoint 8+

Spannende experimenten live op het podium. Dit is de meest spectaculaire en interactieve familievoorstelling van dit theaterseizoen. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten en voor het eerst in het theater!

 

 

4 mei 2018: Drie 4+

Kom met korting naar ‘Drie’. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band en avonturen van drie broers, en over anders zijn… Bestel je ticket met € 3,00 korting per ticket met kortingscode: DRIE.

Je betaalt dan € 8,50 per kind tot en met 12 jaar, en € 10,50 per persoon vanaf 12 jaar.

 

21 mei 2018: Buurman & Buurman 3+

Het lukt tijdens deze voorstelling moeiteloos om jonge kinderen een uur te boeien. Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur beter is dan een verre vriend. Samen klussen ze er op los en in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!
Als blijkt dat er in het huis van de Buurmannen geen water en geen stroom meer is, moet er flink geklust worden. Als dat maar goed gaat. Want water en stroom…dat is levensgevaarlijk!

 

Delen