Nieuws • 5 juli 2021

Ben jij er een voor de BSO?

Heb jij je MBO of HBO-opleiding in SPH, pedagogiek, onderwijs of sport (bijna) op zak? En ben je zo’n 10 uur per week beschikbaar om kinderen in de basisschoolleeftijd te begeleiden en allerlei leuke activiteiten te organiseren? Dan zoeken wij jou!

De Drie Ballonnen zoekt enthousiaste en aankomend pedagogisch medewerkers voor een aantal BSO’s in Zoetermeer. Bij de BSO’s creëer je een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig voelen en organiseer je verschillende activiteiten die passen bij de behoeftes en de ontwikkeling van de kinderen. Ben jij enthousiast, flexibel en ondernemend en doe jij samen met je nieuwe collega’s er alles aan om zowel de kinderen als de ouders met een goed gevoel naar huis te laten gaan? Dan ben jij er een voor de BSO!

Ook als je nog geen diploma hebt ben je van harte welkom!
Als je nog bezig bent met een kwalificerende HBO bachelor opleiding dan kun je ook tijdens je opleiding al instromen. We ontvangen graag je sollicitatie en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. En als je binnenkort je studie afrondt en nog niet je diploma in bezit hebt, schroom dan ook niet om alvast te solliciteren.

Diplomacheck
Doe hier de diplomacheck om te kijken of jouw opleiding geschikt is om in de kinderopvang te werken. Is jouw opleiding geschikt? Dan kwalificeer je voor een bijbaan op de BSO wanneer je 50% van je studiepunten behaald of een overgangsbewijs hebt van leerjaar 2 naar 3. Heb jij 75% van je studiepunten binnen of kun jij je overgangsbewijs van leerjaar 3 naar 4 laten zien? Dan kwalificeer je voor een bijbaan op de BSO en het kinderdagverblijf.

Klik hier als jij er een voor de BSO bent!

Delen