Extra service

Flexibele opvang bij wisselende diensten

Heb je een werkrooster met wisselende werkdagen? Dan kun je een contract voor flexibele opvang afsluiten. Je kunt zelf kiezen voor welke weekdagen je BSO-middagen of voorschoolse opvang wilt reserveren. Wij houden in de schoolweken op de gewenste weekdagen een plaats gereserveerd voor je kind. Let op: flexibele opvang is beperkt beschikbaar.

Minimale afname

In het contract spreken we een minimale afname per maand af en deze basisuren brengen we minimaal elke maand in rekening. Als je kind in een maand boven het minimum aantal uren bij ons aanwezig is, dan factureren we maandelijks de werkelijk afgenomen uren.

Je kunt zelf aangeven welke minimale afname je wilt hebben. Ook kun je kiezen over hoeveel weekdagen je dagen wilt reserveren. Wij houden op de gewenste weekdagen een plaats gereserveerd voor je kind. Daarom gelden de volgende voorwaarden:

  • Wanneer je 2 weekdagen per week wilt reserveren, dan is de minimale afname ten minste 23 uur per maand.
  • Wanneer je 3 weekdagen per week wilt reserveren, dan is de minimale afname ten minste 46 uur per maand.
  • Wanneer je 4 weekdagen per week wilt reserveren, dan is de minimale afname ten minste 92 uur per maand.
  • Wanneer je 5 weekdagen per week wilt reserveren, dan is de minimale afname ten minste 115 uur per maand.

De minimale afname voor de BSO is ten minste twee ochtenden en/of middagen per maand. Je betaalt elke maand ten minste de minimale afname. Afgenomen BSO-dagen boven je minimale afname, brengen we aan het eind van die maand extra in rekening.

 Opvangdagen aanvragen in het ouderportaal
Je geeft uiterlijk op de 26e dag voorafgaand aan de opvangmaand door op welke opvangdagen je kind naar het kinderdagverblijf of de BSO komt. Dit doe je onder het tabje ‘aanvragen’. Voor de eerste opvangdagen in de maand selecteer je in het ouderportaal dat je ‘voldoet met je tegoed’. Als je tegoed van de minimale afname voor die maand opgebruikt is, dan selecteer je bij de volgende dagen dat wij de kosten ‘in rekening brengen op de factuur’.

De medewerkers van de locatie bevestigen jouw gewenste opvangdagen in het ouderportaal, waarna de aanvraag definitief is. Je kind kan dan op die dagen naar het kinderdagverblijf of de BSO komen. Eenmaal goedgekeurde dagen kun je niet meer wijzigen.

Kunnen we je helpen?
We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met de afdeling Klantenservice, via klantenservice@drieballonnen.nl of via 079 – 7600202.

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.