Gastouderopvang (0 tot 13 jaar)

Gastouderopvang is een zeer huiselijke en flexibele vorm van kinderopvang. De kinderen worden meestal opgevangen in het huis van de gastouder, met wie je maatwerkafspraken maakt over de gewenste dagen en tijden. Heb je liever dat je kind in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft? Dan kun je ook kiezen voor thuisopvang, waarbij de opvangmedewerker bij jou in huis komt. De Drie Ballonnen is onderdeel van Junis Kinderopvang. Het gastouderbureau van Junis verzorgt de gastouderopvang in Zoetermeer en vervult een begeleidende en bemiddelende rol tussen gastouder en vraagouder en regelt de administratieve taken.

Junis Kinderopvang…
 • is begeleider en bemiddelaar tussen jou en je gastouder;
 • heeft deskundige gastouders die pedagogisch zijn opgeleid;
 • maakt de perfecte match met gastouders die passen bij jouw situatie en wensen;
 • stelt strenge (hygiëne- en veiligheidseisen) aan het huis waarin jouw kind wordt opgevangen.
Jouw gastouder…
 • leert jouw kind persoonlijk kennen;
 • laat jouw kind zich thuis voelen;
 • krijgt deskundige ondersteuning van Junis;
 • heeft de benodigde certificaten om goed voor jouw kind te kunnen zorgen.
De juiste match

Aan de hand van jouw wensen en leefomstandigheden koppelen wij jou aan een gastouder. We letten op jouw persoonlijke wensen: welk type persoon past goed bij jullie, mogen er wel of geen huisdieren in huis aanwezig zijn, wil je dat de gastouder je kind van school ophaalt en wat zijn je wensen met betrekking tot de woning? Daarnaast houden we rekening met de afstand tussen jouw woning en die van de gastouder, de benodigde flexibiliteit en de momenten waarop de gastouder beschikbaar dient te zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij en jouw kind zich goed voelen bij de gastouder en doen er alles aan om de juiste match te vinden!

Je kunt op ons rekenen

Onze gastouders zijn betrouwbaar en zijn er altijd voor jouw kind. Maar het kan voorkomen dat de gastouder door vakantie, ziekte of zwangerschap tijdelijk niet voor je kind kan zorgen. Dan zorgen wij voor een geschikte vervanger of een plek voor je kind bij een van onze locaties van De Drie Ballonnen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over opvang.

Interesse in gastouderopvang van Junis? Kijk op junis.nl/gastouderopvang of neem contact op met het gastouderbureau via 0172-745870.

 

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang.  Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

 • Altijd een locatie bij jou in de buurt
 • Sterke pedagogische aanpak
 • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Cultuur

Thema

Natuur

Thema

Koken

Thema

Sport