Nieuws • 11 maart 2018

Gemeentelijke waardering voor uitstekende kinderopvanglocaties

De kwaliteit van de Zoetermeerse kinderopvang is hoog. Dat blijkt uit de inspectie van de GGD. Wethouder Isabelle Vugs zette 50 locaties in het zonnetje vanwege hun goede resultaten van de afgelopen vier jaar, waaronder de locaties van De Drie Ballonnen.

Veel eisen, mooi resultaat
De GGD onderzoekt elk jaar iedere kinderopvanglocatie. Een locatie krijgt niet zomaar een goed rapport. Daarvoor moet worden voldaan aan de eisen van de ‘Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen’. Zo mogen er bijvoorbeeld niet te veel kinderen op een groep opgevangen worden. En er zijn natuurlijk regels voor een veilige en gezonde plek voor kinderen. De Drie Ballonnen investeert veel in kwaliteit en wij zijn trots op de mooie resultaten. Vertegenwoordigers van de kinderopvanglocaties ontvingen als blijk van waardering een kweekkist om groente  te kweken. Daar weten onze medewerkers en kinderen natuurlijk wel raad mee, een mooi cadeau om mee te zaaien.

Inspectierapport bekijken
Benieuwd naar het rapport van de kinderopvanglocatie van jouw kind(eren)? Op drieballonnen.nl vind je bij jouw locatie een registratienummer. Bekijk het inspectierapport door op het registratienummer te klikken.

Delen