Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar kunnen bij ons terecht voor een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien, te ontdekken en te spelen. We bieden kinderdagopvang verspreid over heel Zoetermeer. Zo is er altijd een kinderdagverblijf bij jou in buurt.

Uitdagend activiteitenaanbod

In al onze kinderdagverblijven werken we met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Elke dag heeft zo een herkenbaar verloop in de eigen groep, maar natuurlijk zorgen we met onze gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten ook voor afwisseling en uitdaging. Daarbij maken we graag gebruik van de mogelijkheden die een gebouw en zijn omgeving biedt. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Eten en drinken

Gezonde voeding hoort bij een gezonde opvoeding. Op alle locaties van De Drie Ballonnen zorgen wij daarom voor vaste eet- en drinkmomenten. Daarbij zitten we rustig aan tafel, zodat de kinderen niet alleen leren proeven van het eten, maar ook de gezelligheid van het samen eten ervaren. De kinderen krijgen op onze locaties lekkere stukjes vers fruit of bijvoorbeeld een cracker. Door de kinderen op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met verschillende etenswaren, stimuleren wij hen om te proeven, eten beet te pakken en verschillende kleuren van eten in zich op te nemen. Zo stimuleren we de smaakontwikkeling en interesseren we kinderen op een natuurlijke manier voor gezond eten.

Vind een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt!

 

 

“Ik bouw iets moois!”

Toverberg (kindcentrum)

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang.  Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

 

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Cultuur

Thema

Natuur

Thema

Koken

Thema

Sport