Blog • 5 augustus 2019

Kinderopvang voor je baby

Hoera, je bent zwanger! Bij de komst van een baby komt veel kijken: het inschrijven bij de kraamzorg, het aanschaffen van de babyuitzet en als je een werkende moeder bent, ook het regelen van kinderopvang voor je baby. Dit kan zijn bij familie, bij een gastouder of in een kinderdagverblijf.

Op tijd inschrijven voor kinderopvang
Op internet vind je veel verschillende lijstjes waarin staat aangegeven dat je rond 16 tot 20 weken nog op tijd bent met het inschrijven voor kinderopvang. Tegenwoordig is dit helaas vaak al te laat. We raden je aan om jullie wensen voor kinderopvang al in de eerste weken van de zwangerschap door te geven aan onze klantenservice.  Zij helpen je graag en gaan natuurlijk vertrouwelijk om met jullie informatie.

Gastouderopvang
Denk je aan gastouderopvang of ben je opzoek naar een gastouder aan huis? Ook dan is het goed om dit in het eerste trimester te laten weten aan het gastouderbureau. Samen bespreek je jullie voorkeuren en hierbij passende mogelijkheden.

Kosten kinderopvang
Wat kost kinderopvang? Misschien heb je al kinderopvang of buitenschoolse opvang voor een of meerdere kinderen en weet je al ongeveer wat je straks maandelijks betaalt. Met een tweede kind erbij, krijg je vaak meer kinderopvangtoeslag. Ben je zwanger van jullie eerste kindje? Dan ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar de kosten van het kinderdagverblijf of een gastouder. Deze kosten bereken je gemakkelijk via onze rekentool.

Gratis tas met leuke cadeaus
Als je zwanger bent, kun je bij De Drie Ballonnen een gratis tas aanvragen. In deze tas zitten leuke en praktische cadeaus voor jou en de kleine. Vraag de tas direct aan!

Meer weten over het kinderdagverblijf of de kosten van kinderopvang? Onze Klantenservice helpt je graag.

Delen