Home / Locaties / De Weidemolen
Welkom bij

De Weidemolen

Zit jouw kind op de Oostwijzer Orion of Oranjerie en houdt het van natuur? Kom dan eens kijken bij thema BSO De Weidemolen!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
Da Vinci, Oranjerie, Oostwijzer Orion
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Eigen moestuin
  • Unieke locatie bij stadsboerderij De Weidemolen
  • Natuur BSO
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 079-7600202 of mail naar klantenservice@drieballonnen.nl.

Delen

Natuur BSO Weidemolen is gelegen bij stadsboerderij De Weidemolen in een blokhut speciaal ingericht voor de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen ontdekken wij graag de natuur!

Bij de BSO
Bij BSO De Weidemolen is er van alles te doen. Door de samenwerking met de boerderij leren de kinderen verantwoordelijkheid te nemen en goed samen te werken. Zo helpen de kinderen elke dag mee in de stallen met het voeren en verzorgen van onder andere kippen, konijnen, schapen en pony’s. Daarnaast is er een eigen moestuin, waar de kinderen leren zaaien en oogsten.

Het is de bedoeling dat de kinderen onder begeleiding zoveel mogelijk buiten zijn. Is het echt heel slecht weer? Dan is er in de blokhut genoeg ruimte om te spelen en knutselen.

In de vakanties
In de schoolvakantie zorgen wij voor een leuk en gevarieerd vakantieprogramma met sportieve of creatieve workshops en leuke uitjes. Het programma van deze thema BSO stellen we samen met stadsboerderij De Weidemolen vast.

Let op! Kinderen bij De Weidemolen moeten in bezit zijn van een zwemdiploma!

 

Buitenschoolse opvang
Maandag         15.00 – 18.30
Dinsdag         15.00 – 18.30
Woensdag         –
Donderdag         15.00 – 18.30
Vrijdag         –

 

Adres
Burg. Middelberglaan 2
2721 DX Zoetermeer

Telefoonnummer 
06-51842451

Clustermanager
José Wils
wils@drieballonnen.nl

Clustercoördinator
Ester Zuidwijk
zuidwijk@drieballonnen.nl

Zomervakantie

Heb jij een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk vrijdag 3 juli aan ons door via de Konnect app of het ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Wil je weten wat voor leuks er op het vakantieprogramma staat bij jouw BSO? Klik dan op het onderstaande programma van jouw BSO-groep om het te bekijken.

We realiseren ons dat we op dit moment in onzekere tijden leven door het coronavirus. Onder voorbehoud hebben wij daarom ons vakantieprogramma voor de zomervakantie opgesteld. Uitjes zijn deze vakantie niet in het programma opgenomen. Indien er op de BSO een workshop door een externe partij wordt verzorgd, worden de RIVM maatregelen in acht genomen.

 

 

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt De Drie Ballonnen verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.