Home / Locaties / Sprint
Welkom bij

Sprint

Houd jouw kind van sporten? Kom eens kijken bij sport BSO Sprint!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
De Vuurtoren, Da Vinci, Prins Florisschool
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Sport BSO bij voetbalvereniging DSO
  • Kinderen zijn veel buiten
  • Pedagogisch medewerker met sportopleiding
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 079-7600202 of mail naar klantenservice@drieballonnen.nl.

Delen

Een unieke locatie van de Drie Ballonnen is Sport BSO Sprint! Deze BSO bevindt zich in Oosterheem op de sportvelden van voetbalvereniging DSO.

Van alles te doen
We maken gebruik van de twee bestuurdersruimtes beneden, die ingericht zijn met spullen voor de buitenschoolse opvang. Bij minder goed weer doen de kinderen hier een bordspelletje, spelen ze op de computer en/of playstation of gaan ze creatief aan de slag met knutselmateriaal.

Lekker buiten sporten en bewegen
Binnen spelen we eigenlijk alleen bij echt slecht weer, want de meeste tijd zijn we heerlijk buiten te vinden op de voetbalvelden! Daar organiseren we tijdens de BSO-middagen allerlei verschillende sportactiviteiten. Willen de kinderen liever vrij spelen? Dat kan natuurlijk ook!

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.45 – 18.30
Dinsdag 14.45 – 18.30
Woensdag
Donderdag 14.45 – 18.30
Vrijdag

Op woensdag vindt de buitenschoolse opvang plaats bij BSO Noorderlicht.

Adres
Sportcomplex Bentwoud
Hildamlaan 1
2731 BT Benthuizen

Clustermanager / Clustercoördinator
Naomi Lelieveld
lelieveld@drieballonnen.nl

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt De Drie Ballonnen verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.