Home / Locaties / Sprint
Welkom bij

Sprint

Houd jouw kind van sporten? Kom eens kijken bij sport BSO Sprint!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
De Vuurtoren, Prins Florisschool, Da Vinci
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Sport BSO bij voetbalvereniging DSO
  • Pedagogisch medewerker met sportopleiding
  • Kinderen zijn veel buiten
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 079-7600202 of mail naar klantenservice@drieballonnen.nl.

Delen

Een unieke locatie van de Drie Ballonnen is Sport BSO Sprint! Deze BSO bevindt zich in Oosterheem op de sportvelden van voetbalvereniging DSO.

Van alles te doen
We maken gebruik van de twee bestuurdersruimtes beneden, die ingericht zijn met spullen voor de buitenschoolse opvang. Bij minder goed weer doen de kinderen hier een bordspelletje, spelen ze op de computer en/of playstation of gaan ze creatief aan de slag met knutselmateriaal.

Lekker buiten sporten en bewegen
Binnen spelen we eigenlijk alleen bij echt slecht weer, want de meeste tijd zijn we heerlijk buiten te vinden op de voetbalvelden! Daar organiseren we tijdens de BSO-middagen allerlei verschillende sportactiviteiten. Willen de kinderen liever vrij spelen? Dat kan natuurlijk ook!

Buitenschoolse opvang
Maandag14.45 – 18.30
Dinsdag14.45 – 18.30
Woensdag
Donderdag14.45 – 18.30
Vrijdag

Op woensdag vindt de buitenschoolse opvang plaats bij BSO Noorderlicht.

Adres
Sportcomplex Bentwoud
Hildamlaan 1
2731 BT Benthuizen

Telefoonnummer 
06 – 58 81 96 87

Clustermanager
José Wils
wils@drieballonnen.nl

Clustercoördinator
Ester Zuidwijk
zuidwijk@drieballonnen.nl

Zomervakantie

Heb jij een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk vrijdag 3 juli aan ons door via de Konnect app of het ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Wil je weten wat voor leuks er op het vakantieprogramma staat bij jouw BSO? Klik dan op het onderstaande programma van jouw BSO-groep om het te bekijken.

We realiseren ons dat we op dit moment in onzekere tijden leven door het coronavirus. Onder voorbehoud hebben wij daarom ons vakantieprogramma voor de zomervakantie opgesteld. Uitjes zijn deze vakantie niet in het programma opgenomen. Indien er op de BSO een workshop door een externe partij wordt verzorgd, worden de RIVM maatregelen in acht genomen.

 

 

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt De Drie Ballonnen verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.