Home / Locaties / Yunus Emre
Welkom bij

Yunus Emre

Goed nieuws! Vanaf 31 augustus verzorgt De Drie Ballonnen binnen de Islamitische Basisschool (IBS) Yunus Emre Zoetermeer de kinderopvang.

Type opvang
Speeltaalhuis Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
4 - 13 jaar
2 - 4 jaar
Scholen
De Watersnip, IBS Yunus Emre
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 079-7600202 of mail naar klantenservice@drieballonnen.nl.

Delen

In de wijk Buytenwegh opent IBS Yunus Emre op 31 augustus een Islamitische basisschool. De Drie Ballonnen biedt op deze locatie het Speeltaalhuis aan peuters en buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar oud.

Speeltaalhuis Yunus Emre

Het Speeltaalhuis is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kinderen zijn hier vier ochtenden per week van 8.15 tot 12.15 uur van harte welkom. Bij het Speeltaalhuis staat de ontwikkeling van het kind centraal, waarbij samen spelen belangrijk voor kinderen is. Spelenderwijs leren zij de wereld om zich heen te ontdekken en verkennen zij hun eigen mogelijkheden. De kinderen krijgen daarbij een extra steuntje in de rug om hun spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij op een leuke en uitdagende manier voorbereid op het basisonderwijs. We werken met de erkende VVE-methode ‘Piramide’ en met onze pedagogische cirkel en we gebruiken ook elementen uit de VVE-methode Speelplezier.

Buitenschoolse opvang

Voor en na schooltijd en in de vakanties zijn de kinderen van 4 tot 13 jaar van harte welkom op de buitenschoolse opvang (BSO). Deze bestaat uit Ontbijtclub (vóór schooltijd) en de naschoolse opvang (na schooltijd). Bij onze BSO vangen we ook de kinderen van dependance de Watersnip op.

We zorgen elke dag dat er een gevarieerd activiteitenprogramma passend bij de leeftijd van de kinderen klaarstaat. Zo gaan we lekker creatief aan de slag met diverse knutselmaterialen, spelen we heerlijk buiten en kunnen de kinderen gezellig bordspellen met elkaar spelen. Willen de kinderen liever even niksen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Ontbijtclub

Voor kinderen die vóór schooltijd komen, is het mogelijk om een gezond ontbijt te eten bij de BSO en rustig de dag te starten. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen ontspannen en op tijd in de klas zijn.

Speeltaalhuis
Maandag         08.15 – 12.15
Dinsdag         08.15 – 12.15
Woensdag         –
Donderdag         08.15 – 12.15
Vrijdag         08.15 – 12.15

 

Buitenschoolse opvang
Maandag         15.15 – 18.30
Dinsdag         15.15 – 18.30
Woensdag         13.00 – 18.30
Donderdag         15.15 – 18.30
Vrijdag         12.00 – 18.30 (winter)
         13.00 – 18.30 (zomer)

 

Vakantieopvang
Maandag07.00 – 18.30
Dinsdag07.00 – 18.30
Woensdag07.00 – 18.30
Donderdag07.00 – 18.30
Vrijdag07.00 – 18.30

 

Ontbijtclub

Maandag07.00 – aanvang school
Dinsdag07.00 – aanvang school
Woensdag07.00 – aanvang school
Donderdag07.00 – aanvang school
Vrijdag07.00 – aanvang school

 

Adres

Carry van Bruggenhove 2
2717 XV Zoetermeer

Clustermanager

Kim Lagerweij
lagerweij@drieballonnen.nl

Clustercoördinator

Nathalie van der Zijden
zijden@drieballonnen.nl

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Speeltaalhuis

Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. Daarnaast bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen een uitdagend programma voorschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters in de peuteropvang of kinderdagopvang een specifiek aanbod aan activiteiten. Deze activiteiten bieden extra ondersteuning gericht op de (taal)ontwikkeling bij kinderen.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt De Drie Ballonnen verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.