Nieuws • 4 november 2019

Maak kennis met Montessori op 13 november

Woensdag 13 november opent Montessori Kindcentrum (MKC) Passe Partout haar deuren voor geïnteresseerde ouders. Tijdens de open dag van 8.45 tot 10.00 uur laten de kinderen het kinderdagverblijf, de BSO-ruimte en de klassen zien en vertellen zij over de manier van werken binnen het MKC.

Montessori kindcentrum (MKC)

Het MKC is een samenwerking tussen Montessorischool Passe Partout en kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen. Het MKC biedt een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar waardoor kinderen zich in elke leerfase optimaal kunnen ontwikkelen.

MKC Passe Partout werkt volgens de visie van Maria Montessori waarin zelfstandig en onderzoekend leren, keuzes maken, samenwerken en creatieve ontwikkeling centraal staan. Het uitgangspunt is dat kinderen beter leren als zij de kans krijgen om zelf te kiezen en te ontdekken. Ieder kind in ons kindcentrum leert op zijn/haar eigen manier, passend bij de eigen mogelijkheden en op eigen niveau. Nieuwsgierig geworden naar het MKC? Je bent 13 november van harte welkom!

Delen