Nieuws • 16 november 2018

Nieuw bij De Drie Ballonnen: BSO Compleet

Vanaf 2019 hebben we naast onze bekende opvangpakketten een nieuwe pakket: BSO Compleet. Bij BSO Compleet neem je voor alle 52 weken in het jaar een vaste opvangdag af. Je bent dus het hele jaar gegarandeerd van BSO op die vaste dag, zowel op schooldagen als in de vakanties en dat is wel zo gemakkelijk (uitgezonderd op feestdagen, omdat we dan gesloten zijn).

Omdat ook wij voor een heel jaar weten wanneer de kinderen met een Compleetpakket naar de BSO komen, is het inplannen van de kinderen en het roosteren van onze medewerkers op de groepen voor ons ook makkelijker. Daarom kunnen wij voor BSO-Compleet een lager tarief rekenen. Dit tarief valt onder de maximum uurvergoeding die de overheid heeft vastgesteld. Ouders met een Compleetpakket die recht hebben op toeslag, kunnen dus over het hele uurtarief kinderopvangtoeslag aanvragen. De hoogte van de toeslag is vervolgens afhankelijk van het inkomen van de ouders.

Nettomaandkosten

Door het relatief lage uurtarief, kunnen de nettokosten (dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag) bij een Compleetpakket in sommige gevallen zelfs lager uitvallen dan een 40-wekenpakket aangevuld met enkele vakantiedagen. Wil je weten wat jouw nettomaandkosten worden? Reken het uit met onze tarievencalculator.

Delen