Nieuws • 20 maart 2020

Nood-kinderopvang in Zoetermeer

De Drie Ballonnen is geopend voor noodkinderopvang voor kinderen waarvan beide ouders werkzaam is in een cruciale beroepsgroep. Ook als één van de ouders werkzaam is in een cruciale beroepsgroep en het de andere ouder echt niet lukt de opvang te verzorgen, kunnen zij hun kind(eren) naar onze noodkinderopvang brengen.

Bieden jullie nu en na 8 juni ook nog noodopvang aan voor cruciale beroepen die extra opvang nodig hebben?

Op dit moment verzorgen we naast de reguliere kinderopvang ook nog de noodkinderopvang aan kwetsbare kinderen en aan kinderen van ouders die in cruciale beroepen werken.

Afbouwen noodkinderopvang
Vanaf 8 juni zal de noodopvang worden afgebouwd. De noodopvang is dan alleen nog maar ’s avonds, ’s nachts en in het weekend beschikbaar voor ouders die in de zorg werken. Mocht je behoefte hebben aan extra opvang, dan kun je dit op de gebruikelijke wijze aanvragen in het ouderportaal. Onder bepaalde voorwaarden vergoed de overheid deze kindernoodopvang.  Geldt dit voor jou? Dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 079 7600202 of klantenservice@drieballonnen.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je noodkinderopvang nodig, maar ben je nog geen klant van De Drie Ballonnen?

Dat kan. Neem dan contact op met onze klantenservice, via 079 7600202 of klantenservice@drieballonnen.nl

Heb je 24-uurs nood-kinderopvang nodig?

Als je opvang nodig hebt in het weekend, ’s nachts of op feestdagen, dan kun je terecht bij de Gemeente Zoetermeer. Mail dan naar noodopvang0-14jaar@zoetermeer.nl.

 

 

Delen