Al meer dan 25 jaar ervaring

De Drie Ballonnen

Het leven met kinderen brengt een heleboel veranderingen met zich mee. Ineens draait alles om die nieuwe wereldburger en daarvoor moet er veel geregeld worden. Wanneer je jouw gezin wilt combineren met werk of andere bezigheden, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. De Drie Ballonnen werkt daarin graag met je samen.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer. Die zetten we graag in om jou en je kind(eren) een plaats te bieden die bij jullie past.

Altijd dichtbij

Ieder gezin is anders. Daarom biedt De Drie Ballonnen verschillende, flexibele opvangmogelijkheden aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Je kunt bij ons op elke werkdag terecht en dat 52 weken per jaar. Onze locaties zijn verspreid over heel Zoetermeer, zodat je ook bij jou in de buurt een locatie vindt.

Passende kinderopvang

Samen zorgen wij voor de juiste match, of je nu kiest voor kinderdagopvang, de peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Geef je de voorkeur aan gastouderopvang? Ook dat kunnen we regelen, via onze partner Junis Kinderopvang. In welke fase jouw gezin of jouw kind zich ook beweegt, De Drie Ballonnen loopt graag met jullie mee.