Rondleiding

Kom je een keertje kijken?

Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding. De clustermanager van de locatie leidt je dan rond door de locatie en vertelt je meer over de groepen, de activiteiten en praktische dingen. De rondleidingen zijn tijdens de openingstijden, dus zo krijg je een goed idee bij hoe het er op de locatie aan toe gaat.

Je kunt een rondleiding aanvragen door je gegevens in te vullen in onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Let op: op dit moment is het aanbieden van rondleidingen niet mogelijk. Onze kinderopvanglocaties zijn i.v.m. het coronavirus t/m 6 april gesloten. Deze maatregel is bedoeld om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een speciale uitzondering wordt gemaakt voor kinderen van ouders, die werken in ‘vitale beroepen’; voor deze kinderen is wel opvang mogelijk. Werk je in een vitaal beroep en heb je op zeer korte termijn kinderopvang nodig? Bel dan met onze afdeling Klantenservice via 079-7600202.

 

Rondleiding

* Verplichte velden