Nieuws • 11 mei 2021

Stoere dansworkshop via Zoom

De BSO’s zijn sinds de derde week van april weer open en dat was reden voor een feestje in de meivakantie! Voor zowel de kinderen op de BSO’s, als voor de kinderen thuis hebben De Drie Ballonnen en Junis daarom een dansfeestje via Zoom georganiseerd. Ruim 30 BSO’s en 100 gezinnen hadden zich opgegeven voor de dansworkshops op 3 en 4 mei.

Dansinstructrice Saskia startte met de workshop voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, waarbij zij zich helemaal inleefden in de Dinowereld. Na een warming up met Dino‘moves’ en een Dinoverhaal, leerden de kinderen een Dinodans aan. Van de T-rex tot Triceratop. Alle Dino’s waren van de partij.

Dansinstructrice Fleur gaf de kinderen van 7 t/m 12 jaar een dansworkshop gericht op streetdance, hiphop en breakdance. Na een warming-up, oefenden de kinderen de six step hiphop ‘move’. Deze kwam later met andere dansbewegingen terug in de dans! Was een beweging wat lastig? Dan was dit geen probleem. De kinderen mochten er dan gewoon hun eigen draai aan geven! Het feestje werd deze ochtend natuurlijk afgesloten met een ‘coole’ cooling-down.

Delen