Vakantiekaart

Hoe werkt het?

 • Je kunt een vakantiekaart afnemen per kind. De vakantiekaart is kindgebonden.
 • Je bepaalt zelf de ingangsdatum van jouw vakantiekaart. Dit kan gelijk met het eerste reguliere BSO contact lopen of later aangevraagd worden.
 • Heb je na het jaar dagen over, dan verrekenen we die dagen. Houd er wel rekening mee dat je maar 10% terug krijgt van de overgebleven dagen. De verrekening wordt in de laatste maand van de vakantiekaart terugbetaald. Als je geld terugkrijgt, kan dit gevolgen hebben voor de belastingopgave.
 • Wordt de kaart niet een heel jaar betaald omdat je het contract tussentijds opzegt of wijzigt, dan volgt er een verrekening met de afgenomen dagen in deze periode en de betaalde maanden. Het is dus van belang dat je vooraf goed uitrekent hoeveel dagen je denkt nodig te hebben in het jaar vanaf de startdatum vakantiekaart!
 • Als je na het jaar de kaart niet wijzigt /opzegt, loopt deze kaart weer stilzwijgend door met een nieuw saldo voor een jaar.
 • Als je een combinatiecontract hebt van een reguliere BSO opvang en een vakantiekaart, en je wijzigt de dagen van de reguliere opvang, loopt de vakantiekaart gewoon door in het nieuwe contract. Deze wordt gekoppeld, zodat de vakantiekaart niet wordt afgesloten bij een reguliere contractwijziging.
 • Wil je halverwege het jaar het saldo wijzigen naar meer of minder dagen, dan ga je een nieuw contract aan, en wordt de oude kaart afgesloten. Dit kan nadelig zijn als je al veel dagen hebt opgenomen i.v.m. de afrekening. Je betaalt altijd de afgenomen dagen in een keer. Er wordt een afrekening gemaakt en berekend hoeveel je maandelijks hebt betaald en hoeveel dagen je hebt opgenomen. Heb je in verhouding meer dagen opgenomen dan de maandelijkse betalingen, dan krijg je een aanvullend factuur.
 • De vakantieopvang vindt plaats op de BSO-locaties. Bij weinig inschrijvingen kiezen wij er soms voor om locaties samen te voegen. Je kan je kind daar ’s morgens brengen en ’s middags weer ophalen. Via de website wordt voor aanvang van elke vakantie gecommuniceerd waar de opvang plaatsvindt en welke activiteiten we doen.
 • Dagen die je hebt opgegeven worden altijd in rekening gebracht (d.w.z. van het saldo van de vakantiekaart afgeschreven), ook wanneer jouw kind toch niet komt.
 • Als je saldo op 0 staat en het jaar is nog niet voorbij en je hebt toch nog een dag opvang nodig tijdens de vakantie, dan kan je een incidentele dag voor de vakantie aanvragen. Dan wordt deze los doorberekend.

Bekijk de vakanties en sluitingsdagen van dit jaar hier. Meer weten over de vakantiekaart? Neem contact op met onze afdeling Planning via 079 – 7600202 of planning@drieballonnen.nl.

“In de vakantie hebben we hele coole uitjes”

Speelboederij (KDV en BSO)

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

 • Altijd een locatie bij jou in de buurt
 • Sterke pedagogische aanpak
 • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Cultuur

Thema

Natuur

Thema

Koken

Thema

Sport