Vakantieopvang

De schoolvakanties zijn voor de kinderen altijd heel leuk, maar ouders kunnen niet altijd even makkelijk verlof opnemen. De vakantie BSO is dan een welkome oplossing. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn gedurende de schoolvakanties van 7.00 – 18.30 uur van harte welkom om mee te doen aan ons gevarieerde activiteitenprogramma.

Vakantiekaart
Heb je buitenschoolse opvang nodig tijdens de vakantie? Dat kan met de vakantiekaart van De Drie Ballonnen!

Met de vakantiekaart bepaal je zelf hoeveel opvangdagen je in de vakantieperiodes wilt opnemen. Daarbij kun je kiezen uit twee vormen: vakantiekaart van 07.00 – 18.30 uur. De kosten van de vakantiekaart worden gelijkelijk verdeeld over de 12 maanden van het jaar.

Je vraagt de vakantiedagen uiterlijk 2 weken voor de start van de vakantie aan via ons ouderportaal. In de vakanties plannen we vaak bijzondere activiteiten en zoals een theaterworkshop of een bezoek aan een museum of Jump XL. Zo maken we er ook in de vakanties met de kinderen een leuke dag van.

“In de vakantie hebben we hele coole uitjes”

Speelboederij (KDV en BSO)

Over ons

Samen spelen, samen groeien

Wanneer je jouw gezin en werk wilt combineren, is het prettig als je kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Onze medewerkers hebben aandacht voor ieder kind, zodat het zichzelf en de wereld spelenderwijs kan ontdekken.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Sterke pedagogische aanpak
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Uitgelicht

Opvang met een thema!

Thema

Cultuur

Thema

Natuur

Thema

Koken

Thema

Sport