Werken bij De Drie Ballonnen

Blijf groeien

Kinderen hebben ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Maar dat geldt net zo goed voor jou. Niet voor niets wordt de kern van onze pedagogische visie gevormd door de termen JIJ en IK; bij De Drie Ballonnen draait alles om hoe we met elkaar omgaan, om de verbinding die we met elkaar maken. Als medewerker met de kinderen en hun ouders, maar ook als werkgever met onze medewerkers. Behalve een veilige en geborgen werkomgeving met veel respect voor elkaar, vind je bij De Drie Ballonnen dan ook de ruimte om jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen.

Kom maar op met je talent!

Wij zijn op zoek naar talent! Daarom organiseren wij op 4 februari een speeddate. Tijdens deze speeddate maken we graag kennis met jou: een nieuwe talentvolle pedagogisch medewerker voor op één van onze BSO’s. Vertel ons tijdens deze avond wie jij bent, waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar jij ervaring mee hebt en wie weet ga jij met een gloednieuwe baan naar huis! Inschrijven kan via mulder@drieballonnen.nl. Vergeet niet jouw contactgegevens en cv mee te sturen. 

Eigen verantwoordelijkheid

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en denken altijd in oplossingen. Bij De Drie Ballonnen stimuleren we de zelfstandigheid van kinderen. En diezelfde zelfstandigheid zoeken we ook in onze mensen. Omdat we onze medewerkers zo belangrijk vinden, doen we regelmatig onderzoek naar hun tevredenheid. Daaruit blijkt dat onze medewerkers trots zijn (92%) en met plezier naar hun werk gaan (96%). En daar worden wij weer blij van.

Vacatures

Vacature

Gastouder parttime

  • 26,5 uur
  • Zoetermeer

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang parttime 25-36 uur

  • 25-36 uur
  • Zoetermeer

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang parttime 25 uur

  • 25 uur
  • Zoetermeer
Meer vacatures