Werken als flexpool medewerker

Bij De Drie Ballonnen draait het om ontwikkeling, beweging en samenwerken. Onze pedagogisch medewerkers krijgen de ruimte om te doen waar de kinderen én zij zelf energie van krijgen. Als medewerker in de flexpool is voor jou geen dag hetzelfde. Je werkt op de momenten dat het jou uitkomt en werkt daar waar je het hardst nodig bent. Zo zorg je ervoor dat onze dienstverlening doorgaat en we onze kwaliteit kunnen blijven waarborgen.

  • Afwisselend werk
  • Werken wanneer het jou uitkomt
  • Alle aandacht voor de kinderen, geen administratieve taken

Je werkplek als extra hulp

Bij De Drie Ballonnen geloven we dat een inspirerende omgeving je werk aantrekkelijker maakt. Daarom zijn al onze locaties natuurlijk ingericht, met houten materialen en veel aandacht voor het omringende groen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwd raken met de buitenwereld en trekken er daarom vaak op uit. Daarbij stimuleren wij hen om vooral zelf te onderzoeken en te ervaren, omdat die belevenissen hun het meeste bijblijven. En jou ook.

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures! Wil je graag bij ons werken maar passen onze huidige vacatures niet helemaal bij wat je zoekt? Solliciteer dan alsnog op een van deze vacatures en geef bij de sollicitatie aan waar je precies naar op zoek bent. We kijken graag naar de mogelijkheden!

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang KDV/BSO flexpool 12-22 uur

  • 12-22 uur
  • Zoetermeer en/of Alphen aan den Rijn

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang KDV/BSO flexpool oproep

  • 0-uren
  • Zoetermeer en/of Alphen aan den Rijn
Meer vacatures
Contact

Nog vragen over werken bij De Drie Ballonnen of een specifieke vacature?

Neem dan contact op met Marinka van Dijkhuizen via dijkhuizen@junis.nl of via onderstaand telefoonnummer.
Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.30 uur.