Werken als zij-instromer

Wees eens eerlijk… hoe vaak krijg jij nog een complimentje op je werk? En hoe vaak sta je met tegenzin op? Er is een baan waar je wél vrolijk naartoe gaat, en ook nog eens bij jou in de buurt. Als pedagogisch medewerker bij De Drie Ballonnen laat je elke dag kinderen groeien. Je ondersteunt ze in een belangrijke fase voor hun ontwikkeling en krijgt zelf ook de ruimte om jouw talenten te ontplooien. Word dus weer zo blij als een kind en solliciteer vandaag nog als pedagogisch medewerker bij De Drie Ballonnen.

  • Werken wanneer jij kan
  • Waardevolle pedagogische ervaring opdoen
  • Betrouwbare en plezierige werkgever

Voor ieder wat wils

Wist je dat je met verschillende diploma’s in de kinderopvang kan werken? Denk bijvoorbeeld aan mbo Sport en Bewegen niveau 3 en 4. Jouw passie voor sport kun je met deze opleiding overbrengen op de kinderen bij de BSO! Ook zijn de meeste docentenopleidingen geschikt. Van docent Engels tot aan leraar basisonderwijs. Heb jij een creatieve opleiding gevolgd zoals Kunstzinnige en Creatieve therapie of Muziektherapie? Ook dan ben je van harte welkom om bij ons te komen werken! Ben je benieuwd of jouw diploma geschikt is? Doe de diplomacheck!

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures! Wil je graag bij ons werken maar passen onze huidige vacatures niet helemaal bij wat je zoekt? Solliciteer dan alsnog op een van deze vacatures en geef bij de sollicitatie aan waar je precies naar op zoek bent. We kijken graag naar de mogelijkheden!

Vacature

Vrijwilliger Tussenschoolse opvang (overblijf) parttime 8 uur

  • 8 uur
  • Zoetermeer

Vacature

Vrijwilliger Kinderopvang PeuterStart parttime 6-9 uur

  • 6-9 uur
  • Benthuizen
Meer vacatures
Contact

Nog vragen over werken bij De Drie Ballonnen of een specifieke vacature?

Neem dan contact op met Marinka Dijkhuizen via dijkhuizen@junis.nl of via onderstaand telefoonnummer.
Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.30 uur.